S.C GALI PROD S.R.L. a fost infiintata in 1995 si asigura servicii cu personal calificat pe piata constructiilor civile si industriale, fiind specializata in lucrari de finisare, amenanjari interioare si exterioare.

Echipa noastra beneficiaza de o vasta experienta in domeniul lucrarilor de finisare, amenajari interioare si exterioare, urmand in mod regulat cusuri de specializare, atat in tara, cat si in strainatate .

Din 1995 firma a avut un curs ascendent, ajungand ca in anul 2008 sa obtina locul 38 pe tara la profilul sau de activitate. Printre lucrarile executate putem mentiona: Restaurant Ambasador Bucuresti, Hotel Caro Bucuresti, Hotel Mariott Bucuresti, Mall Liberty Bucuresti, Mall Baneasa, Motel Paralela 45 Baicoi, Laboratoarele Petrom, Statiile Petrom Timisoara, sediul Bancii Romextera, Complex Privighetoarea Slobozia si multe altele.

Una dintre dorintele noastre este ca fiecare lucrare realizata de noi sa devina o referinta, pe viitor urmand sa fie inclusa in lista preferintelor dumneavoastra.

In fiecare dintre lucrarile noastre am intervenit cu cele mai noi si calitative produse, astfel incat clientul sa remarce faptul ca a facut o alegere buna cu S.C GALI PROD S.R.L.